BrainMarket se mijenja! Za više informacija: klikni ovdje

Amylon - Organski prašak za pecivo bez glutena, 12 g *CZ-BIO-001 certifikat

Code: 30144
BIO
Brand: Amylon
€0,24
Na zalihi (>5 pcs)
Delivery offer

Izvrsna pomoć pri pečenju, vaše će tijesto biti lagano i pahuljasto.

Detailed information

Brza dostava
Brza dostava
Proizvodi su nam doista na skladištu.
Provjerena tvrtka
Provjerena tvrtka
Više od 6 godina na tržištu i u više od 9 država EU.
Testiramo što prodajemo
Testiramo što prodajemo
Provjeravamo visoku kvalitetu proizvoda.
Stručno savjetovanje
Stručno savjetovanje
Iskusni smo. Rado ćemo savjetovati!

Product detailed description

Amylon - Organski prašak za pecivo bez glutena, 12 g

Amylon prašak za dizanje diže se čak i na sobnoj temperaturi, za razliku od običnog praha. Stoga je preporučljivo tijesto staviti u pećnicu što je prije moguće nakon dodavanja praha. Malo manje bubri. Koristite 1,5 vrećicu gdje biste inače stavili 1 vrećicu običnog. Ili upotrijebite samo 1 vrećicu i dodajte malu žličicu sode bikarbone. Amylon prašak za pecivo potpuno je neutralnog okusa. Nakon što se naviknete, možete znati kada se koristi uobičajeni puder.

Razlika između praha bez fosfata i praha fosfata:

  • obični prašak za pecivo
    - kisela komponenta je fosforna sol (koja se također nalazi u topljenim sirevima ili mješavinama pića u prahu)
  • prašak za pecivo bez fosfata
    - kisela komponenta je vinska kiselina (kalijev tartarat), taloži se u obliku kristala u vinskim bačvama
    – osnovni sastojak je soda bikarbona
    – također sadrži samo biokvalitetni kukuruzni škrob

Sastav

Kukuruzni škrob*, sredstva za dizanje: kalijev tartarat, natrijev karbonat. Može sadržavati tragove mlijeka i jaja. *proizvod iz kontroliranog ekološkog uzgoja

Pakiranje

12 g

Additional parameters

Category: Prehrambene namirnice
EAN: 8594006668255
Ambalaža: 12 g

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Be the first who will post an article to this item!

Do not fill out this field:

Security check