Amylon - Organski prašak za pecivo bez glutena, 12 g *CZ-BIO-001 certifikat
Code: 30144



Related products
Product detailed description
Amylon - Organski prašak za pecivo bez glutena, 12 g
Amylon prašak za dizanje diže se čak i na sobnoj temperaturi, za razliku od običnog praha. Stoga je preporučljivo tijesto staviti u pećnicu što je prije moguće nakon dodavanja praha. Malo manje bubri. Koristite 1,5 vrećicu gdje biste inače stavili 1 vrećicu običnog. Ili upotrijebite samo 1 vrećicu i dodajte malu žličicu sode bikarbone. Amylon prašak za pecivo potpuno je neutralnog okusa. Nakon što se naviknete, možete znati kada se koristi uobičajeni puder.
Razlika između praha bez fosfata i praha fosfata:
- obični prašak za pecivo
- kisela komponenta je fosforna sol (koja se također nalazi u topljenim sirevima ili mješavinama pića u prahu) - prašak za pecivo bez fosfata
- kisela komponenta je vinska kiselina (kalijev tartarat), taloži se u obliku kristala u vinskim bačvama
– osnovni sastojak je soda bikarbona
– također sadrži samo biokvalitetni kukuruzni škrob
Sastav
Kukuruzni škrob*, sredstva za dizanje: kalijev tartarat, natrijev karbonat. Može sadržavati tragove mlijeka i jaja. *proizvod iz kontroliranog ekološkog uzgoja
Pakiranje
12 g
Additional parameters
Category: | Prehrambene namirnice |
---|---|
EAN: | 8594006668255 |
Ambalaža: | 12 g |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!