PÜR Xylitol žvakaće gume, paprena metvica, 50 kom Osvježavajući okus papra
Kod: 68055Povezani proizvodi
Detaljan opis proizvoda
Intenzivna menta s učinkom hlađenja
PÜR žvakaća guma s okusom paprene metvice nudi klasičan osvježavajući okus u modernoj, zdravijoj verziji - bez šećera i bez sintetičkih sladila. Njezin rashlađujući mentol profil ima intenzivan, ali istovremeno prirodan, bez iritantne oštrine. Zahvaljujući tome, voljet će je čak i oni kojima je obična žvakaća guma s okusom metvice prejaka. Zahvaljujući ksilitolu dobivenom iz breze i javora iz Finske, doprinosi održavanju mineralizacije zubi. Žvakaća guma je pogodna za vegane, alergičare i dijabetičare, a ne sadrži gluten, mlijeko, soju ni GMO. Proizvedeno u Švicarskoj, s naglaskom na čistoću sastava i kvalitetu sastojaka.
 Nutritivne vrijednosti (2 komada – 2,8 g)
| Energetska vrijednost | 5 kcal | 
| Masti | 0 grama | 
| - od kojih zasićene masne kiseline | 0 grama | 
| Ugljikohidrati | 2 grama | 
| - od kojih šećeri | 0 grama | 
| Proteini | 0 grama | 
| Sol | 0 grama | 
Sastav
Ksilitol, guma baza, guma arabika, prirodne arome, glicerol, karnauba vosak, tokoferoli.
Pakiranje
50 kom
Dodatni parametri
| Kategorija: | Žvakaće gume | 
|---|---|
| EAN: | 830028001433 | 
| Proizvođač: | PÜR | 
| sadržaj paketa: | 50 ks | 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Rasprava
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    