PÜR žvakaće gume s ksilitolom, žvakaća guma, 50 kom Slatki okus žvakaće gume bez šećera
Kod: 68049Povezani proizvodi
Detaljan opis proizvoda
Okus djetinjstva bez šećera i nepotrebnih dodataka
PÜR Žvakaća guma s okusom Bubblegum povratak je u bezbrižno djetinjstvo – bez šećera, ali s punim okusom. Voćni sastav jagode, banane i višnje uravnotežen je suptilnim citrusnim završetkom koji dodaje svježinu i ravnotežu. Slatkoća nije pretjerana, okus je postojan, a opet nije smetajući. Zahvaljujući ksilitolu dobivenom iz breze i javora iz Finske, doprinosi održavanju mineralizacije zubi. Ne sadrži problematične tvari poput aspartama, acesulfama K, BHT-a ili titanijevog dioksida. Pogodna je za vegane, alergičare i dijabetičare te zadovoljava stroge švicarske standarde kvalitete.
 Nutritivne vrijednosti (2 komada – 2,8 g)
| Energetska vrijednost | 5 kcal | 
| Masti | 0 grama | 
| - od kojih zasićene masne kiseline | 0 grama | 
| Ugljikohidrati | 2 grama | 
| - od kojih šećeri | 0 grama | 
| Proteini | 0 grama | 
| Sol | 0 grama | 
Sastav
Ksilitol, guma baza, guma arabika, prirodne arome, glicerol, karnauba vosak, tokoferoli.
Pakiranje
50 kom
Dodatni parametri
| Kategorija: | Žvakaće gume | 
|---|---|
| EAN: | 830028001426 | 
| Proizvođač: | PÜR | 
| sadržaj paketa: | 50 ks | 
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Rasprava
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    