Sonnentor Kimchi začin, organski, 80 g *CZ-BIO-002 certifikat
Kod: 65829Brza dostava
Proizvodi su nam doista na skladištu.
Stručno savjetovanje
Iskusni smo. Rado ćemo savjetovati!
Testiramo što prodajemo
Provjeravamo visoku kvalitetu proizvoda.
Provjerena tvrtka
Više od 6 godina na tržištu i u više od 9 država EU.
Povezani proizvodi

BIO
BrainMax Pure Pesto Genovese, pesto od bosiljka, BIO Pesto od bosiljka s ekstra djevičanskim maslinovim uljem i pinjolima / *CZ-BIO-001 certifikat
Na zalihi
(>5 pcs)
od €4,90

VEGAN
BrainMax Pure Salsa, 220 g Umak od svježih rajčica začinjen lukom, čilijem i začinima.
Na zalihi
(>5 pcs)
€4,90

BIO
VEGAN
BrainMax Pure Spaghetti, od semoline BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikat
Na zalihi
(>5 pcs)
€2,43

BIO
BrainMax Pure tjestenina od crne kraljevske kvinoje, BIO, 250 g *CZ-BIO-001 certifikat
Na zalihi
(>5 pcs)
€4,49
Detaljan opis proizvoda
Sonnentor Kimchi začin, organski, 80 g
Nemojte izgledati kiselo, ovaj začin će vam sigurno podići raspoloženje! S pekinškim kupusom možete dočarati ukusan klasični kimchi i svoje originalne varijante .
Koristiti
Povrće, mrkva, kupus
Sastav
Organska slatka paprika mljevena (58%), organski luk, organski češnjak (17%), organske čili pahuljice (6%), organski đumbir
Skladištenje
Čuvati na suhom i hladnom mjestu.
Veličina pakiranja
80g
Dodatni parametri
Kategorija: | Umaci, začini i začinske mješavine |
---|---|
EAN: | 9004145012684 |
Veličina Paketa: | 80 g |

BIO
VEGAN
BrainMax Pure Ginger BIO prah, 100 g *CZ-BIO-001 certifikat
Na zalihi
(>5 pcs)
€2,84

BIO
VEGAN
Krvni šećer
Probava
BrainMax Pure Cimet Ceylon BIO mljeveni, 100 g *CZ-BIO-001 certifikat
Na zalihi
(>5 pcs)
€4,07

BIO
VEGAN
BrainMax Pure Medeni začin, BIO, 100 g *CZ-BIO-001 certifikat
Na zalihi
(>5 pcs)
€6,13

BrainMax Pure Celtic Sea Salt, Dry, Keltska morska sol, suha, 1000 g Keltska morska sol
Na zalihi
(>5 pcs)
€10,25

BrainMax Pure Celtic Sea Salt, Dry, Keltska morska sol, suha, 500 g Keltska morska sol
Na zalihi
(>5 pcs)
€5,72
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Dodaj ocjenu
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Dodaj komentar