BrainMax Pure Sugo, BIO, 180 g Umak od rajčice s bosiljkom, ekstra djevičanskim maslinovim uljem i maslinama / *CZ-BIO-001 certifikat
Kod: 60265Povezani proizvodi
Detaljan opis proizvoda
Pravi talijanski sugo ?
Osnova šećera je zrela rajčica s dodatkom ekstra djevičanskog maslinovog ulja, sušenih rajčica, artičoka, crnih maslina i bosiljka. Tako sugo dobiva svoj nepogrešiv, intenzivan okus. Sugo možete koristiti kao bazu za pizzu, a može se koristiti i za izradu umaka za tjesteninu ili kus-kus.


Izvor likopena
Rajčice sadrže veliku količinu likopena kada su kuhane. Antioksidans koji će posebno cijeniti naš krvožilni sustav jer je likopen zaslužan između ostalog i za elastičnost krvnih žila. A bitno je i to da termički obrađene rajčice imaju znatno više likopena od svježih rajčica.
Recepti s ovim proizvodom
Nutritivne vrijednosti na 100 g
| Energetska vrijednost | 625 kJ / 151 kcal |
| Masti | 11 g |
| - od toga zasićene masne kiseline | 1,7 g |
| Ugljikohidrati | 9 g |
| - od kojih šećeri | 4,8 g |
| Proteini | 2,4 g |
| Sol | 1,9 g |

Kupnjom ćete podržati i šume!
Sastojci: 34% pulpe rajčice*, 23% paste od rajčice*, 11% dvostrukog koncentrata rajčice*, ekstra djevičansko maslinovo ulje*, 8,0% rehidrirane rajčice sušene na suncu* (5,7% sušene rajčice*, voda), 5,7% artičoke*, 5,7% crnih maslina bez koštica*, prerađeni bosiljak* (1,6% bosiljak*, ekstra djevičansko maslinovo ulje*), sol, antioksidans: askorbinska kiselina), sol. Može sadržavati sjemenke ili dijelove sjemenki. *proizvod iz ekološkog uzgoja.
Podrijetlo: Italija
Distributer: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladištenje: Najbolje do datuma (broj serije) na spremniku. Ne izlažite izravnoj sunčevoj svjetlosti. Nakon otvaranja čuvati u hladnjaku.
Težina: 180 g
Dodatni parametri
| Kategorija: | Umaci, pesto |
|---|---|
| EAN: | 8595726806811 |
| Oblik: | Umak |
| Odlučnost: | Bez škroba i zgušnjivača |
| Proizvođač: | BrainMax Pure |
| Tip: | Proizvodi od rajčice |
| Veličina Paketa: | 180 g |
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Rasprava
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
