BrainMax Pure Yeast flakes, prehrambeni kvasac, BIO, 100 g *CZ-BIO-001 certifikat
Kod: 49501Povezani proizvodi
Detaljan opis proizvoda
Izvrsno za aromatiziranje jela
Ovaj kvasac je neaktivan i ne izaziva fermentaciju, što znači da je blag za crijevnu mikrofloru i siguran za osobe s intolerancijom na gluten. Napravljen je od pomno odabranog kvasca koji je inaktiviran i obogaćen vitaminom B12 koji osigurava očuvanje svih korisnih tvari. Proizvodnja se odvija na melasi od repe i suši se na niskim temperaturama.


Bogat vitaminima B i cinkom
Uz izniman okus i miris, gurmanski kvasac nudi i niz zdravstvenih prednosti. Bogata je vitaminima B skupine koji su ključni za energetski metabolizam i pravilan rad živčanog sustava. Njegov visok sadržaj proteina i vlakana čini gurmanski kvasac izvrsnom hranom za vegetarijance i vegane.
- Dodajte juhama i umacima za poboljšanje okusa.
- Koristite u namazima i umacima umjesto sira.
- U preljeve za salate za nutritivno obogaćivanje i okus.
- Kao sastojak rižota ili tjestenine.
- U pečenju za poboljšanje okusa i hranjivih vrijednosti.
- Kao posip za pečeno ili grilano povrće.
Nutritivne vrijednosti na 100 g
| Energetska vrijednost | 1423 kJ / 338 kcal | 
| masti | 4 g | 
| - od toga zasićene masne kiseline | 1 g | 
| Ugljikohidrati | 37 g | 
| - od kojih šećeri | 5 g | 
| Vlakno | 17 g | 
| Proteini | 30 g | 
| Sol | 1 g | 

BIO certifikat CZ-BIO-001
Naš gurmanski kvasac ima BIO certifikat - EU/non-EU organska poljoprivredna proizvodnja.

Kupnjom ćete podržati šume
Sastojci: Kvasac*, pšenično brašno*, morska sol. *proizvod organskog uzgoja.
Porijeklo: Njemačka
Distributer: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Skladištenje: Čuvati na suhom, hladnom mjestu i ne izlagati direktnoj sunčevoj svjetlosti.
Težina: 100 g
Dodatni parametri
| Kategorija: | Prirodna sladila, začini | 
|---|---|
| EAN: | 8595726805791 | 
| Oblik: | Vločky | 
| Odlučnost: | BIO | 
| Proizvođač: | BrainMax Pure | 
| Veličina Paketa: | 100 g | 
Příprava Kakaa
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Rasprava
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    