Sonnentor Gorušica žuta sjemenka, BIO, 120 g *CZ-BIO-002 certifikat

Kod: 65466
Akcija BIO VEGAN Kod za popust nije moguće primijeniti
€2,83 –16 %
00774@2x.7807aefa
€2,83 –16 % €2,37
Na zalihi (>5 pcs)
Delivery options

Može se nazvati i bijelim, au našim se širinama koristi za kiseljenje, u marinadama i za izradu senfa . Žute i crne sjemenke gorušice posebno su važne u kuhinji južne Indije i prže se prije upotrebe u Gheeju (pročišćenom maslacu), dajući opor, orašasti okus. Pečene sjemenke izvrsnog su okusa uz ribu ili povrće . Osim toga, oni su dio curry pasta i mješavina začina. Oni koji vole eksperimentirati mogu naklijati i sjemenke gorušice i ove ukusne, pomalo oštre klice koristiti u salatama.

Detaljne informacije

Brza dostava
Brza dostava
Proizvodi su nam doista na skladištu.
Stručno savjetovanje
Stručno savjetovanje
Iskusni smo. Rado ćemo savjetovati!
Testiramo što prodajemo
Testiramo što prodajemo
Provjeravamo visoku kvalitetu proizvoda.
Provjerena tvrtka
Provjerena tvrtka
Više od 6 godina na tržištu i u više od 9 država EU.

Detaljan opis proizvoda

Sonnentor Gorušica žuta sjemenka, BIO, 120 g

Može se nazvati i bijelim, au našim se širinama koristi za kiseljenje, u marinadama i za izradu senfa . Žute i crne sjemenke gorušice posebno su važne u kuhinji južne Indije i prže se prije upotrebe u Gheeju (pročišćenom maslacu), dajući opor, orašasti okus. Pečene sjemenke izvrsnog su okusa uz ribu ili povrće . Osim toga, oni su dio curry pasta i mješavina začina. Oni koji vole eksperimentirati mogu naklijati i sjemenke gorušice i ove ukusne, pomalo oštre klice koristiti u salatama.

Koristiti

Obroci u jednom loncu, curryji, variva, perad, povrće, janjetina, govedina, divljač, pečenja, ajvari, kiseli krastavci, juhe, vegetarijanska jela

Sastav

Organska žuta gorušica

Alergeni : senf

Skladištenje

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Veličina pakiranja

120 g

Dodatni parametri

Kategorija: Umaci, začini i začinske mješavine
EAN: 9004145007741
Veličina Paketa: 120 g

Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!

Ne ispunjavajte ovo polje:

Rasprava

Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!

Required fields

Ne ispunjavajte ovo polje:

Security check