Sonnentor Smokey dimljena paprika, BIO, 250 g *CZ-BIO-002 certifikat

Kod: 65877
€15,19 –28 %
51y3Hs9XpCL
€15,19 –28 % €10,91
Na zalihi (2 pcs)
Delivery options

Jedinstveno i ukusno. Tradicionalno dimljena paprika daje nevjerojatan miris i boju. Umotajte svoje odreske u njegove suptilne nijanse. Pripremite zapršku od ulja i dimljene paprike, utrljajte je na meso, ostavite da odstoji sat vremena, a zatim pecite na roštilju . Ali pripazite na temperaturu i pažljivo pecite na roštilju kako vam paprike ne bi previše zagorele i zagorčile jelo.

Detaljne informacije

Brza dostava
Brza dostava
Proizvodi su nam doista na skladištu.
Stručno savjetovanje
Stručno savjetovanje
Iskusni smo. Rado ćemo savjetovati!
Testiramo što prodajemo
Testiramo što prodajemo
Provjeravamo visoku kvalitetu proizvoda.
Provjerena tvrtka
Provjerena tvrtka
Više od 6 godina na tržištu i u više od 9 država EU.

Detaljan opis proizvoda

Sonnentor Smokey dimljena paprika, BIO, 250 g

Jedinstveno i ukusno. Tradicionalno dimljena paprika daje nevjerojatan miris i boju. Umotajte svoje odreske u njegove suptilne nijanse. Pripremite zapršku od ulja i dimljene paprike, utrljajte je na meso, ostavite da odstoji sat vremena, a zatim pecite na roštilju . Ali pripazite na temperaturu i pažljivo pecite na roštilju kako vam paprike ne bi previše zagorele i zagorčile jelo.

Koristiti

Namazi, jela u jednom loncu, hamburger, umaci, jaja, variva, perad, roštilj, povrće, krumpir, janjetina, plodovi mora, tjestenina, govedina, rižoto, divljač, pečeno meso, jela od žitarica, bundeva/tikvice, složenci, slane štrudle, gljive, quiche, cikla, salata, svinjetina, juhe, vegetarijanska jela

Sastav

Organska dimljena paprika

Skladištenje

Čuvati na suhom i hladnom mjestu.

Veličina pakiranja

250 g

Dodatni parametri

Kategorija: Umaci, začini i začinske mješavine
EAN: 9004145978652
Veličina Paketa: 250 g

Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!

Ne ispunjavajte ovo polje:

Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!

Ne ispunjavajte ovo polje:

Security check