BrainMax Pure Raw Cacao 12, BIO, 1kg *CZ-BIO-001 certifikat
Code: 34713Related products
Product detailed description

BrainMax čisti sirovi kakao 12
Naš sirovi BIO kakao bogat je nijansama okusa - svaki gutljaj miješa nježne tonove tamne čokolade, cvjetne arome i dašak tropskog voća s laganim karamelnim okusom.
Sorta Arriba Nacional – Kakao s pričom punom okusa i arome
Arriba Nacional je rijetka sorta kakaa koja će vas očarati svojim bogatim okusom i opojnom aromom. Sa svakim gutljajem ili žličicom osjetit ćete nježne tonove cvijeća, tropskog voća, karamele i lagani orašasti okus. Ova vrsta kakaa poznata je i po svojoj baršunastoj teksturi i visokom sadržaju aromatičnih tvari , koje su se u njoj razvile zahvaljujući specifičnoj klimi i dugogodišnjoj tradiciji uzgoja. Odličan izbor za prave ljubitelje autentičnog kakaa!
_32.jpg)
Neovisno testirano na teške metale
Naš BIO kakao s 12% masti prošao je neovisno laboratorijsko testiranje na prisutnost teških metala kako bi se osigurala njegova čistoća i sigurnost. Testove je provela akreditirana treća strana i potvrdila je da kakao zadovoljava stroge granice za teške metale prema europskom zakonodavstvu. To znači da možete biti sigurni da ne uživate samo u visokokvalitetnom i hranjivom proizvodu, već i u proizvodu koji je što čišći i sigurniji. Izvješće o testiranju dostupno je ovdje.


Brownies vafli
Sastav:
- 2 jaja
- 300 ml mlijeka
- 160 g raženog brašna
- 50 g tamne čokolade 85%
- 30 g kakaa
- 10 g chia sjemenki
- 1 žlica praška za pecivo
- 1 čajna žličica cimeta
Postupak:
U zdjeli umutite jaja s mlijekom. Dodajte brašno, chia sjemenke, otopljenu čokoladu, kakao, med, prašak za pecivo i žličicu cimeta. Smjesu izmiksajte štapnim mikserom dok ne postane glatka. Gotovo tijesto ulijte u aparat za vafle i pecite 3-4 minute, ovisno o vrsti aparata za vafle. Vafle možete preliti medom ili poslužiti s jogurtom.

Kakao kolač
Sastav:
- 120 g glatkog integralnog pšeničnog brašna
- 1 čajna žličica praška za pecivo
- 15 g kakaa
- 75 g kokosovog šećera
- 1 jaje
- 90 ml polumasnog mlijeka
- 20 g kokosovog ulja u tekućem obliku
- 250 g jabuka (oguljenih i krupno naribanih)
- 40 g oraha (sitno nasjeckanih)
- 50 g čokolade za kuhanje (najmanje 55% kakaa)
Postupak:
Kalup za tortu obložite papirom za pečenje. U zdjeli pomiješajte brašno, prašak za pecivo, kakao, kokosov šećer, jaja, mlijeko i ulje te dobro promiješajte dok ne dobijete glatku smjesu. Smjesu stavite u pripremljeni kalup za tortu i ravnomjerno je rasporedite. Zatim smjesu prekrijte grubo naribanim jabukama i pospite sitno nasjeckanim orašastim plodovima. Kalup sa smjesom stavite u zagrijanu pećnicu i pecite 35-40 minuta na 180-185°C. Nakon što je kolač pečen, otopite čokoladu na vodenoj pari, a zatim je žlicom prelijte po vrhu kolača.

Kakao muffini s borovnicama
Sastav:
- 1 jaje
- šalica kiselog vrhnja
- 45 grama omekšalog maslaca
- 55 grama kokosovog šećera
- 25 kakao
- 125 grama glatkog brašna
- paketić praška za pecivo
- čajna žličica sode bikarbone
- dva reda kvalitetne tamne čokolade
- dvije do tri šake borovnica
Postupak:
U zdjeli umutite jaja s maslacem, šećerom i na kraju dodajte kiselo vrhnje. U drugoj zdjeli pomiješajte brašno, sodu, prašak za pecivo i kakao. Ovu rastresitu smjesu postupno dodajte u zdjelu s tekućom smjesom i miksajte dok se svi sastojci ne sjedine u tijesto. U tijesto umiješajte borovnice. Možete ih prethodno pomiješati s malo kristal šećera u zdjeli kako ne bi bile kisele. Na kraju čokoladu izlomite ili narežite na komadiće i umiješajte je u tijesto. Teflonski ili silikonski kalup za muffine obložite kolačićima i napunite ih do tri četvrtine tijestom. Pecite u pećnici zagrijanoj na 200 stupnjeva oko 20 minuta.

BIO certifikat CZ-BIO-001
Naš kakao ima BIO certifikat - Proizvodnja organskog uzgoja izvan EU.

Kupnjom ćete također podržati šume!
Sastojci: 100% organski kakao (Theobroma cacao)
Podrijetlo: Srednja Amerika
Distributer: BRAINMARKET s.r.o., Hladnovská 83/93, Ostrava
Čuvanje: Na suhom mjestu, u zatvorenoj posudi.
Težina: 1000 g
Nutritivne informacije | na 100 g |
---|---|
Energetska vrijednost | 1430 kJ / 342 kcal |
Masti | 11 g |
- od kojih zasićene masne kiseline | 6,5 g |
Ugljikohidrati | 14 g |
- od kojih šećeri | 0 g |
Vlakno | 45 g |
Proteini | 24 g |
Sol | <0,1 g |
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!