BrainPure kakao od gljiva, BIO, 300 g Kakao s reishi i chaga gljivama / *CZ-BIO-001 certifikat
Code: 65337Related products
Product detailed description
Zašto odabrati funkcionalni kakao?
Kombinacijom gljiva s finim organskim Criollo kakaom i cejlonskim cimetom stvara se napitak koji grije tijelo, oduševljava um i priprema vas za izazove dana. Ili biste radije uživali u večernjoj poslastici? Mješavina gljiva, Criollo kakaa i cejlonskog cimeta u organskoj kvaliteti oduševit će vas svojim okusom i blagodatima. Kakao sadrži reishi i chaga prah, koji su poznati po sadržaju polisaharida i drugih bioaktivnih tvari.

Reishi (Ganoderma lucidum) – Sjajna reishi gljiva
Gljiva, koja se obično uzgaja u hrastovim šumama, sadrži polisaharide i triterpene. Podržava prirodnu obranu - imunološki sustav 2. Pomaže u normalnoj funkciji krvožilnog sustava 2 i normalnoj razini kolesterola u krvi 2. Prerađuju se samo čista plodna tijela, tako da u svakoj molekuli možete pronaći snagu prirode.
Čaga (Inonotus obliquus) – Kosi šuškavac
Čaga je bogata betulinom, melaninom i polifenolima. Čaga raste uglavnom na brezama, odakle dobiva spomenuti betulin.


Organski kakao Criollo
- Bogato flavonoidima (kakao polifenolima).
BIO cejlonski cimet
- Doprinosi normalnoj razini šećera u krvi 1
- Doprinosi normalnoj probavi 1
- Anderson, RA, Broadhurst, CL, Polansky, MM, Schmidt, WF, Khan, A., Flanagan, VP, ... & Graves, DJ (2004). Izolacija i karakterizacija polifenolnih polimera tipa A iz cimeta s biološkom aktivnošću sličnom inzulinu. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 52(1), 65–70. 1
- Ranasinghe, P., Pigera, S., Premakumara, G. A. S., Galappaththy, P., Constantine, G. R. i Katulanda, P. (2013) . Ljekovita svojstva 'pravog' cimeta (Cinnamomum zeylanicum): sustavni pregled. BMC Complementary and Alternative Medicine, 13, 275. 1
- Lu, T., Sheng, H., Wu, J., Cheng, Y., Zhu, J. i Chen, Y. (2012) . Ekstrakt cimeta poboljšava razinu glukoze u krvi natašte i glikoziliranog hemoglobina kod kineskih pacijenata s dijabetesom tipa 2. Nutrition Research, 32(6), 408–412. 1
- Yue, GG, Chan, BC, Hon, PM, Lee, MY, Fung, KP, Leung, PC, ... & Lau, CB (2013) . Imunomodulatorna aktivnost polisaharida Ganoderma sinense u ljudskim imunološkim stanicama. Nutrition and Cancer, 65(5), 765–774. 2
- Yeh, CH, Chen, HC, Yang, JJ, Yang, WB i Chen, YC (2010) . Polisaharidi PS-G i protein LZ-8 iz Reishi gljive (Ganoderma lucidum) pokazuju različite funkcije u regulaciji mišjih makrofaga i T limfocita. Journal of Agricultural and Food Chemistry, 58(15), 8535–8544. 2
- Francis, ST, Head, K., Morris, PG i Macdonald, IA (2006) . Učinak kakaa bogatog flavanolima na fMRI odgovor na kognitivni zadatak kod zdravih mladih ljudi. Journal of Cardiovascular Pharmacology, 47 (Dodatak 2), S215–S220. 3
Legenda: 1 Cimet, 2 Reishi gljiva, 3 Kakao flavanoli
Nutritivne vrijednosti
Nutritivne informacije na 100 g | |
---|---|
Energetska vrijednost | 1343 kJ / 321 kcal |
Masti | 11,93 grama |
– od kojih zasićene masne kiseline | 7,46 grama |
Ugljikohidrati | 18,46 grama |
– od kojih šećeri | 3,35 grama |
Vlakno | 45,57 grama |
Proteini | 14,10 grama |
Sol | 0,06 g |
Doziranje
Pomiješajte 10 g smjese (otprilike 2 čajne žličice) u 200 ml vode ili mlijeka.
Organska poljoprivredna proizvodnja iz EU/izvan EU.
Sastojci: (56%) kakao prah s visokim udjelom masti*, inulin*, (15%) mješavina aktivnih gljiva* (reishi*, čaga*), ašvaganda*, mljeveni cejlonski cimet*, himalajska sol. *proizvod iz organskog uzgoja. Sadrži 99,9% organskih sastojaka. Može sadržavati tragove mlijeka.
Proizvedeno u Češkoj Republici za BRAINMARKET sro
Čuvanje: Čuvati na suhom, hladnom i zaštićeno od izravne sunčeve svjetlosti.
Upozorenje: Nije zamjena za raznoliku prehranu. Nije prikladno za djecu i adolescente mlađe od 16 godina. Nakon otvaranja konzumirati unutar 2 mjeseca ili do isteka roka valjanosti.
Veličina pakiranja: 300 g (30 porcija)
Be the first who will post an article to this item!
Be the first who will post an article to this item!