Cherky sušeno meso teriyaki na biljnoj bazi, 30 g *ES-ECO-035-RI certifikat
Kod: 67212Povezani proizvodi
Detaljan opis proizvoda
Soja umak od shiitakea i tamarija, što bi moglo poći po zlu? Ovaj zalogaj kombinira umami okus ova dva sastojka sa slanom, slatkom i suptilnom ljutinom papra. Dodajte rajčice, začine i dobru kapljicu ekstra djevičanskog maslinovog ulja i recept počinje dobivati ozbiljan okus. Ako vas to ne uvjeri, pričekajte dok ne probate nevjerojatno mesnatu teksturu , koja nema nikakve veze s običnim dehidriranim voćem ili povrćem.
Osim odličnog okusa i teksture, ova grickalica ima visok udio biljnih proteina , visok udio vlakana i vrlo nizak udio neto ugljikohidrata . Ovo je međuobrok pogodan za vegetarijance , vegane , dijabetičare , osobe na dijetama s niskim udjelom ugljikohidrata , dijetama bez šećera i proteinskim dijetama .
- 16% biljnih proteina
 - Nizak udio neto ugljikohidrata
 - Visok sadržaj prebiotičkih vlakana
 - Nulti sadržaj šećera
 - Napravljeno od EVOO-a
 - Bez ulja sjemenki
 - Bez konzervansa i aditiva
 - Bez glutena
 - Bez laktoze
 
Nutritivne informacije na 100 g
| Energetska vrijednost | 1313 kJ / 314 kcal | 
| Masti | 11,8 g | 
| - od kojih zasićene masne kiseline | 2,15 grama | 
| Ugljikohidrati | 28,5 g | 
| - od kojih šećeri | 11,4 g | 
| Vlakno | 14,5 g | 
| Proteini | 16,21 grama | 
| Sol | 3,2 g | 
Sastav
Shiitake*, portobello gljive*, inulin (prebiotička vlakna)*, ekstra djevičansko maslinovo ulje*, protein graška*, pire od rajčice*, tamari soja umak * ( soja *, voda, morska sol, koji*), jabučni ocat*, sladilo (eritritol*), luk u prahu*, morska sol, češnjak u prahu*, bijeli papar*. Može sadržavati tragove celera, sezama, orašastih plodova i senfa.
*Iz organskog uzgoja
Pohrana
Čuvati na suhom i hladnom mjestu. Zaštititi od izravne sunčeve svjetlosti.
Veličina paketa
30 g
Dodatni parametri
| Kategorija: | Slatki i slani snackovi | 
|---|---|
| EAN: | 8437017634621 | 
| Proizvođač: | Cherky | 
| Veličina Paketa: | 30 g | 
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!