GAM'S Proteinski čips od leće s okusom pršuta, 65 g
Kod: 64362Povezani proizvodi
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Detaljan opis proizvoda
GAM'S Proteinski čips od leće s okusom pršuta, 65 g
Proteinski čips od fino mljevene leće s okusom dimljene šunke. Bogati proteinima, ovi čips je idealan međuobrok za svaki dan. S niskim udjelom masti izvrstan su izbor za one koji žele uživati u nečem ukusnom i hranjivom u isto vrijeme.
Sastav
Fino mljevena leća 46%, kukuruzno brašno, rižino brašno, suncokretovo ulje 15%, aroma dimljene šunke 7% [suhi glukozni sirup, sol, pojačivač okusa (natrij 5'ribonukleotidi), dimljena aroma, boja (ekstrakt paprike), antioksidans (ekstrakt ružmarina], krumpirov škrob, sol, šećer. Može sadržavati žitarice koje sadrže gluten, mlijeko i soju.
Bez palminog ulja.
Skladištenje
Proizvod čuvati na suhom mjestu zaštićenom od izravne sunčeve svjetlosti, na temperaturi do +25 °C u originalnom pakiranju.
Pakiranje
65g
Dodatni parametri
| Kategorija: | Čips | 
|---|---|
| EAN: | 8585067201314 | 
| Veličina Paketa: | 65 g | 
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!