Sonnentor Limun, eterično ulje za pečenje i kuhanje, BIO, 5 ml
Kod: 63810Povezani proizvodi
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                                                                    Detaljan opis proizvoda
Sonnentor Limun, eterično ulje za pečenje i kuhanje, BIO, 5 ml
Uživajte u njegovoj jedinstvenoj aromi u salatama, laganim desertima ili osvježavajućim pićima.
Preporučena uporaba
Upotreba: 1-4 kapi na 250-500 ml tekućine ili tvari. Eterična ulja ne sadrže masnoće i ne otapaju se u vodi pa se prije upotrebe moraju pomiješati s jednim od sljedećih sastojaka: masti i ulja, maslac, vrhnje, žumanjak, senf, majoneza, ocat, soja umak, limunov sok, sirup, med, šećer, sol, alkohol. Zatim umiješati u ostatak smjese. U topla jela dodajte tek neposredno prije posluživanja, za pečenje malo povećajte dozu kako bi okus ostao intenzivan i nakon toplinske obrade.
Sastav
Čisto organsko eterično ulje limuna.
Pakiranje
5 ml
Skladištenje
Na suhom i hladnom.
Dodatni parametri
| Kategorija: | Ulja i masti | 
|---|---|
| EAN: | 9004145170032 | 
| Artikl je rasprodan… | |
                                                                                                                                                                                    
                                                                                                                                    
    
    
            
        
        Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!