Sens Cricket jerky, okus teriyaki, 25 g
Kod: 99996.150Povezani proizvodi
Detaljan opis proizvoda
Sens Cricket jerky, okus teriyaki, 25 g
Ukusan jerky izgleda i ima okus kao pravi jerky. Izrađen jedinstvenom tehnologijom od inovativnih proteina cvrčka i biljnih proteina. Nutritivno pun, izuzetnog okusa.
Suho meso inspirirano Japanom! Uživajte u kombinaciji slatkog okusa s umami okusom sojinog umaka. Cvrčak se odozgo pospe sjemenkama sezama.
Sastojci
Sens jerky 50% ( protein cvrčka (Acheta Domesticus) (45%), izolat sojinog proteina, pšenični gluten), soja umak (voda, sol, sojin hidrolizat, šećer, ocat), pire od rajčice, ekstrakt crnog vina, šećer, džem od šljiva , krumpirov škrob, ovlaživač: glicerol, repičino ulje, sjemenke sezama , ekstrakt kvasca, rižino brašno, prirodna aroma, mješavina začina, sol.
Alergeni: Nije prikladno za potrošače s alergijama na soju, sezam i gluten . Jedenje cvrčaka može izazvati alergijsku reakciju kod ljudi alergičnih na školjke , rakove ili grinje .
| Nutritivne činjenice | 100 g | 
| Energetska vrijednost | 1514 kJ / 362 kcal | 
| masti | 12 g | 
| - od toga zasićene masne kiseline | 2 g | 
| Ugljikohidrati | 23 g | 
| - od kojih šećeri | 5 g | 
| Vlakno | 2 g | 
| Protein | 40 g | 
| Sol | 5,7 g | 
Obavijest
Apsorber kisika unutar pakiranja nije namijenjen za konzumaciju. Čuvati na suhom mjestu, zaštićeno od topline. Nakon otvaranja potrošiti unutar 24 sata.
Sadržaj
25 g
Dodatni parametri
| Kategorija: | Čips | 
|---|---|
| EAN: | 4260624012971 | 
| Veličina Paketa: | 25 g | 
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
Rasprava
Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!
 
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                     
                                                                                                                                                                                    