Sens Cricket jerky, okus teriyaki, 25 g

Kod: 99996.150
€2,83
Na zalihi (>5 pcs)
Delivery options

Ukusan jerky izgleda i ima okus kao pravi jerky. Izrađen jedinstvenom tehnologijom od inovativnih proteina cvrčka i biljnih proteina. Nutritivno pun, izuzetnog okusa.

Detaljne informacije

Brza dostava
Brza dostava
Proizvodi su nam doista na skladištu.
Stručno savjetovanje
Stručno savjetovanje
Iskusni smo. Rado ćemo savjetovati!
Testiramo što prodajemo
Testiramo što prodajemo
Provjeravamo visoku kvalitetu proizvoda.
Provjerena tvrtka
Provjerena tvrtka
Više od 6 godina na tržištu i u više od 9 država EU.

Detaljan opis proizvoda

Sens Cricket jerky, okus teriyaki, 25 g

Ukusan jerky izgleda i ima okus kao pravi jerky. Izrađen jedinstvenom tehnologijom od inovativnih proteina cvrčka i biljnih proteina. Nutritivno pun, izuzetnog okusa.

Suho meso inspirirano Japanom! Uživajte u kombinaciji slatkog okusa s umami okusom sojinog umaka. Cvrčak se odozgo pospe sjemenkama sezama.

Sastojci

Sens jerky 50% ( protein cvrčka (Acheta Domesticus) (45%), izolat sojinog proteina, pšenični gluten), soja umak (voda, sol, sojin hidrolizat, šećer, ocat), pire od rajčice, ekstrakt crnog vina, šećer, džem od šljiva , krumpirov škrob, ovlaživač: glicerol, repičino ulje, sjemenke sezama , ekstrakt kvasca, rižino brašno, prirodna aroma, mješavina začina, sol.

Alergeni: Nije prikladno za potrošače s alergijama na soju, sezam i gluten . Jedenje cvrčaka može izazvati alergijsku reakciju kod ljudi alergičnih na školjke , rakove ili grinje .

Nutritivne činjenice 100 g
Energetska vrijednost 1514 kJ / 362 kcal
masti 12 g
- od toga zasićene masne kiseline 2 g
Ugljikohidrati 23 g
- od kojih šećeri 5 g
Vlakno 2 g
Protein 40 g
Sol 5,7 g

Obavijest

Apsorber kisika unutar pakiranja nije namijenjen za konzumaciju. Čuvati na suhom mjestu, zaštićeno od topline. Nakon otvaranja potrošiti unutar 24 sata.

Sadržaj

25 g

Dodatni parametri

Kategorija: Čips
EAN: 4260624012971
Veličina Paketa: 25 g

Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!

Ne ispunjavajte ovo polje:

Rasprava

Budite prvi koji će objaviti članak za ovu stavku!

Required fields

Ne ispunjavajte ovo polje:

Security check